Маша Єфросиніна стосунки новини Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна зізналася, що застукала чоловіка за листуванням з іншою

Сейчас читают: 250
hochu.ua

Телеведуча та громадський діяч Маша Єфросиніна, яка розповіла про важкий період у стосунках із чоловіком, зізналася, що одного разу залізла в його телефон.

Тоді вона виявила, що Тимуру пише багато жінок, а з однією з них у чоловіка був відкритий діалог. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!У новому випуску "Дорослих дівчаток" Маша Єфросиніна згадала кризу в стосунках із чоловіком.

Тоді у пари почалися серйозні проблеми, тож вони прийняли рішення роз'їхатися на невизначений час. Під час однієї із зустрічей ведуча не втрималася і полізла в телефон чоловіка, де виявила, що він отримує багато повідомлень від інших жінок.Йому писала якась шизофренічна кількість дівчат.

Якщо відкривати його месенджер, там були одні дівчата. Художниця, дизайнерка, письменниця, поетеса, ще хтось... І ось вона йому там пише: "Я так би хотіла з тобою зустрітися, хоча б один вечір, хоча б якесь побачення".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA