блогеры зима 2020

На зміну джинсам: 5 наймодніших штанів 2020 року

Сейчас читают: 532
cosmo.com.ua

Карго Zara Тріумфальним поверненням із 90-х стали практичні й технологічні карго. Класичний варіант нагадує широкі за фасоном штани з накладними кишенями, які зазвичай мають пастельний відтінок.

Однак це не означає, що ти не можеш «гратися» з моделями: обирай шовкові брюки-карго блакитного або ніжно-рожевого відтінків, а також бавовняний варіант у поєднанні з мінімалістичними туфлями-човниками або жіночними босоніжками. Кльош Mango Актуальною є довжина до щиколотки, тому міксуй їх з улюбленими кросівками.

Кльош із деніму стануть твоїми супутниками у будні, а якщо поєднаєш їх із класичним жакетом, можеш сміливо вирушати на вечірку. Палаццо Massimo Dutti Ця модель неодмінно створить легку ходу.

Схоже, дизайнери бачили тебе саме такою у новому теплому сезоні. Особливо актуальними відтінками стали camel та сірий. Зауважимо, що не варто відмовлятися й від насичених кольорів, компонуючи їх із контрастним верхом. Кюлоти Massimo Dutti Навіть базовий образ із водолазкою та лоферами матиме

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA