Україна війна в Україні новини Україна

На фронті загинув поет Максим Кривцов

Сейчас читают: 956
womo.ua

Українського поета, добровольця, військовослужбовця ЗСУ Максима Кривцова із позивним «Далі» не стало 7 січня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Любко Дереш.

Максим Кривцов, фото з його сторінки у Facebook Максим Кривцов пішов на війну добровольцем ще у 2014 році. Після демобілізації працював у Центрі реабілітації учасників АТО, згодом перейшов у Veteran Hub.

З початком повномасштабного вторгнення росіян у 2022 році знову повернувся на фронт. Читайте також: Нема гіршої долі, ніж бути героєм епохи, коли героїв вбивають Збірка поезій «Вірші з бійниці» була визнана однією з найкращих українських книжок 2023 року за версією українського ПЕН. «Нехай забуття не торкнеться тебе.

Вічна пам’ять героєві», – написав Любко Дереш.  Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post На фронті загинув поет Максим Кривцов appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA