місто Рим трейлер українські фільми фільми фільми про кохання Держкіно місто Рим

Скоро у прокаті! Українсько-французький фільм «ШТТЛ»: трейлер

Сейчас читают: 954
womo.ua

Презентували офіційний трейлер історичної драми режисера Еді Волтера «ШТТЛ», стрічка спільного виробництва України та Франції.

Про це пише Держкіно. Зазначається, що премʼєра відбудеться 26 жовтня. Читайте також: 10 кращих історичних фільмів про давні цивілізації У сюжеті розвивається драматична історія єврейського поселення на кордоні України та Польщі — на Львівщині.

Увесь фільм охоплює одну добу 21 червня 1941 року, напередодні вторгнення Німеччини на територію України. Читайте також: Гілларі Клінтон та Джордж Клуні продюсують фільм про воєнні злочини в Україні: подробиці Назва фільму означає «містечко» на їдиш.

Штетл — це типове єврейське поселення, яке існувало у Східній Європі до Другої світової війни. Режисер Еді Волтер прибрав з назви літеру «Е», її відсутність символізує порожнечу, з якою стикаються герої стрічки. Читайте також: #RomanEmpire: 10 найкращих фільмів і серіалів про Стародавній Рим та Римську імперію Історична драма «ШТТЛ» є першою українською стрічкою, яка знята за технологією одного кадру (коли глядач не бачить монтажних склейок).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA