кінопрокат мультфільм постер сюжет

Мультфільм «Ваяна 2» скоро вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 905
womo.ua

В український прокат цієї осені виходить мультфільм режисера Дейва Дерріка-молодшого «Ваяна 2» (Moana 2). У стрічці покажуть продовження пригод улюблених героїв.

Опубліковано офіційний український трейлер пригодницького анімаційного фільму «Ваяна 2», а також постер та кадри знімання. Прем’єра сімейного мультфільму в українських кінотеатрах відбудеться 28 листопада 2024 року. Читайте також: Що дивитись на Netflix у травні 2024 року: 52 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що фільм «Ваяна 2» 2024?

Сюжет коротко Епічний анімаційний мюзикл «Ваяна 2» від студії Walt Disney повертає на екрани улюблених героїв. Ваяна та Мауї знову відправляються у захопливу подорож разом з командою не зовсім звичайних моряків.

Пригода починається з несподіваного поклику від пращурів-мандрівників, який веде Ваяну до далеких морів Океанії. У давно забутих і небезпечних водах на неї чекають надзвичайні пригоди! «Ваяна 2» — офіційний український трейлер Факти про фільм «Ваяна 2» 2024 року  Фільм є продовженням фільму «Ваяна» 2016 року, який розповідає про авантюрну полінезійську дівчину-підлітка, яка вирушає на сміливу місію через океан, щоб врятувати свій народ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA