астрологія езотерика Місяць

Полуничний Місяць: коли настане Повня в червні 2023 і що категорично заборонено робити в цей час

Сейчас читают: 873
hochu.ua

Сподіваємося, ви вже встигли ознайомитись з місячним календарем на червень 2023 року. Тепер ми розповімо вам про найважливішу астрологічну подію цього місяця — Полуничний Місяць.

Коли він настане і що не можна робити цього дня? Дізнайтесь на HOCHU.ua! Читати також Гороскоп на червень 2023 року: щоб знайти новий шлях, потрібно зійти зі старої дороги Повня у червні 2023 року обіцяє бути особливою, адже на нас чекає знаменитий Полуничний Місяць, який перебуватиме у знаку Зодіаку Стрілець.

У цей час треба пам'ятати про важливі астрологічні заборони, а також враховувати можливі небезпеки, про які ми розповідаємо далі.Згідно з місячним календарем, Полуничний Повний Місяць настане .

У цей момент Місяць перебуватиме у знаку Стрільця. Схід Місяця відбудеться о 22:20, а захід сонця — о 03:22. Це означає, що весь вечір ми зможемо насолоджуватися прекрасним видовищем Повні, яка не тільки радуватиме нас своєю красою, але й сильно впливатиме на наше життя.Під час Повні у знаку Стрільця може виникнути нервозність і депресія, адже в цей період найсильніші емоції почнуть посилюватися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA