привітання свято історія

Міжнародний день сімей: історія свята та красиві привітання

Сейчас читают: 901
hochu.ua

У нашому розділі "Свята" — оновлення! Ще один день приносить важливу дату, яку не можна оминути увагою. Усе про Міжнародний день сімей, а також привітання з Днем сім'ї шукайте в нашому матеріалі.У Мережі зараз активно шукають інформацію про Міжнародний день сімей, він же International Day of Families, тож із задоволенням ділимося всім, що знайшли на тему.Так, свято 15 травня Міжнародний день сімей відзначається щорічно з 1994 року.

20 вересня 1993 року Генеральна Асамблея ООН проголосила резолюцію про Міжнародний рік сім'ї, і відтоді свято відзначають у багатьох країнах світу, щоб привернути увагу громадськості до проблем сім'ї, посилити знання про соціально-демографічні процеси.

Читати також Подарунок на день народження бабусі: зберігайте оригінальні ідеї! Щороку тема Міжнародного дня сім'ї змінюється (тема 2023 року — "Демографічні тенденції та сім'ї"), але завжди присвячена цінностям сім'ї як основного елемента суспільства.

Цього дня по всьому світу проводяться просвітницькі заходи, лекції, відкриті уроки, святкування. А в колі сім'ї це ще й привід зібратися разом за святковим столом, приділити увагу батькам і дітям, поспілкуватися і корисно провести час.Звичайно ж, цього дня користуються великою популярністю і привітання з Міжнародним днем сім'ї, чим ми також раді з вами поділитися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA