привітання свято привітання у віршах

1 червня — Всесвітній день батьків! Гарні картинки і привітання до свята українською

Сейчас читают: 613
hochu.ua

На підтримку батьків у всьому світі, водночас із Днем захисту дітей, 1 червня відзначається Всесвітній день батьків. Він закріплений рішенням на рівні Генеральної Асамблеї ООН від 17 жовтня 2012 року.

У цей день проходять різні заходи, які спрямовані на вшанування сімейних цінностей, ролі та захисту батьків у всьому світі. Читати також З Трійцею 2023: оригінальні привітання у віршах і в прозі Статус батьків — це не просто документальне підтвердження про народження дитини, а серйозна відповідальність перед її життям, зобов'язання, нескінченна турбота і любов.

Бути прикладом для дитини — це кропітка щоденна робота в першу чергу над собою, адже діти завжди копіюють поведінку дорослих.

Летять роки, як лебеді у вирі, Життя іде, його не зупинити. Прийміть вітання наші щирі, Ще до 100 років зичимо прожити. Хай будуть поруч віра і надія, Як два крила, що впасти не дадуть.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA