день ангела привітання привітання у віршах привітання у прозі короткі привітання іменинники дня

День ангела Василя та Івана: красиві картинки та привітання для іменинників

Сейчас читают: 955
hochu.ua

Сьогодні, 19 травня, день ангела відзначають чоловіки з іменами Василь, Денис, Іван, Іларіон, Сава та Ян. Якщо ви хочете красиво привітати своїх рідних, близьких, друзів або колег із таким іменем, ми вам допоможемо.

HOCHU.ua зібрав для вас красиві поздоровлення, картинки та листівки, які можна надіслати іменинникам. Читати також День ангела Ірини: оригінальні привітання з іменинами у віршах і в прозі Хай Ангел-Хранитель вночі Запалить тобі три свічі...

Перша свіча - за любов: Даруй її знов і знов. Друга - за доброту, правду і прямоту... Третя свіча - оберіг Від всіх негараздів і лих.***Твоє ім'я – найкраще із імен, Яким тебе благословила мати, І ангел взяв тебе під свій покров, Щоб до кінця життя оберігати!

Хай він з тобою разом довгий шлях пройде, З тобою разом хай сумує і радіє, Ти вір йому, бо він не підведе, На нього завжди буде й є надія!***Веселись, адже сьогодні твій день!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA