республика Коми люди пиво Нео республика Коми

Міжнародний день пива: жарти, смішні картинки і трішки історії

Сейчас читают: 150
hochu.ua

Традиційно, у першу п'ятницю серпня люди відзначають Міжнародний день пива. Цього року дата припадає на 4 серпня. Ініціатором свята став Джесс Авшаломов, завдяки якій день пива вперше відсвяткували у Каліфорнії в 2007 році.Пиво пили ще стародавні цивілізації, тому що цей напій було створено до нашої ери.

Існує 2 види пива: лагер та ель. А ще — тисячі інших сортів. Читати також День ангела Марини: прикольні привітання у картинках, віршах та прозі Вирішили кинути монетку, кому йти за пивом.

Якщо монета опуститься орлом — піду я, якщо решкою — піде він. Пішли обидва: монета застрягла в люстрі.konivjab.net— Якщо я колись пропаду, розмістіть оголошення з моїм фото на пивних пляшках, а не на дошці оголошень.— Чому це?— Так мої друзі швидше за мене знайдуть…RualСидить програміст у барі, п’є пиво.

До нього підходить дівчина:— Якщо хочеш добре відпочити сьогодні, то мене звуть Бетті.— А якщо я не хочу сьогодні добре відпочити, то як тебе звуть?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA