проза привітання свято вірші листівки

День Конституції України 2024: красиві привітання в прозі, віршах та листівках

Сейчас читают: 876
womo.ua

День Конституції України — важливе свято для кожного українця. Адже Конституція України наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканності та безпеки.

Особливу значимість це свято має з початку російського вторгнення в Україну, відтоді кожен українець бореться за своє життя, свободу, демократію тощо.

Дата святкування Дня Конституції України була встановлена на честь дня підписання Основного закону 28 червня 1996 року. З нагоди свята ми підготували велику добірку привітань своїми словами, у віршах та листівках.

Не забудьте привітати друзів та рідних із цією значущою подією! Читайте також: «Гаррі Поттер і філософський камінь»: все, що варто знати кожному прихильнику З Днем Конституції України: привітання у прозі Вітаю з Днем Конституції України й від щирого серця бажаю завжди пишатися своєю країною і пам’ятати про свої права, поважати будь-який закон і вірно розуміти трактування будь-якого правила.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA