Сша Украина Україна Онлайн ветеринар Сша Украина Україна

Міжнародні ветеринари запустили безкоштовні онлайн-консультації для українців

Сейчас читают: 219
womo.ua

Підрозділ американської мережі ветеринарних клінік Galaxy Vets Foundation запустив ініціативу Animal Help Ukraine. В рамках проєкту ветеринари з США, а також Канади, Великобританії та інших країн світу, безкоштовно консультуватимуть українців онлайн.

Поговорити з ветеринаром можна на сайті. Можна поставити будь-які питання стосовно здоров’я домашнього улюбленця або догляду за знайденою твариною.

Зокрема: харчування – як знайти альтернативи звичайному корму в умовах війни та перейти на натуральні продукти; спокій тварини – як знизити тривожність та стрес улюбленця під час вибухів; перша допомога – які врятувати тварину в екстремальних умовах; екзотичні тварини – як допомогти тим, за ким потрібен особливий догляд; медикаменти – що робити в разі відсутності необхідного препарату та які “людські” відповідники можна використовувати для лікування тварин.

Консультації будуть відбуватись у чаті, який оснащений автоматичним перекладачем. Щоб почати чат, треба тільки вказати власне ім’я.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA