интервью группа премьера клип

"Ми соціальні тварини, нам не вистачає спілкування з людьми": прем’єра кліпу з Ілоном Маском та ексклюзивне інтерв’ю ТНМК

Сейчас читают: 956
hochu.ua

ТНМК продовжують вражати прихильників яскравими кліпами та сюжетами треків. 2020 рік став досить насичений різними подіями для всієї землі.

Однією з них стала новина про відправку в космос двох американських астронавтів від компанії Ілона Маска і NASA. І саме ця новина стала основою для нового треку та сюжетом для кліпу.Новий сингл "Контакт" це покладене на музику гумористичне науково-фантастичне оповідання: Ілон Маск телефонує Фаготу та повідомляє, що того обрано для першого контакту з іноземною цивілізацією — синіми жінками з планети Венера. "Контакт" — це перший трек із нового альбому, над яким гурт працює саме зараз.Також ми взяли інтерв'ю в учасників групи, дізналися про зйомки нового кліпу і про те, як вплинув на їхню творчість карантин.Ілон Маск є одним з героїв пісні "Контакт" та кліпу — в цій історії він звертається до Фагота з проханням стати представником людства на першій зустрічі з цивілізацією синіх жінок з планети Венера.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA