нова колекція

Джерело життя: нова колекція ELENAREVA осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 461
vogue.ua

Бренд ELENAREVA представляє колекцію осінь-зима 2022/2023, джерелом натхнення якої стала вода. Безперервний потік сучасного динамічного світу або неспішна течія, що супроводжує внутрішній діалог і зв’язок із собою, — вода завжди асоціюється з оновленням, рухом і джерелом життя.

Колекція виникла в співпраці з Анатолієм Бєловим, який розробив принт. Художник, надихнувшись морською темою, за допомогою білого чорнила зобразив медуз на чорному тлі. “Коли я дізнався, що головною ідеєю колекції стала вода, то відразу уявив медуз.

Я читав, що медузи — найдавніші істоти на Землі, і можуть жити вічно. Це вражає. А ще мені подобається, що за їхньою зовнішньою пластичністю, легкістю й досконалістю обрисів ховається небезпека, яка може серйозно загрожувати.

Це поєднання заворожує”, — розповідає митець. Цей символ спокою і водночас постійного руху помістили на шовковій сукні й корсеті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA