місто Київ люди жертва Нео місто Київ

«Ми маємо розповідати правду на весь світ. Це наша зброя»: інтерв’ю з Аланом Бадоєвим

Сейчас читают: 877
vogue.ua

Ще зовсім недавно режисер Алан Бадоєв знімав розкішні, багатобюджетні музичні кліпи для українських зірок. Але все це не на часі зараз, упевнений режисер.

Сьогодні він працює над документальною стрічкою «Довга доба» – історією про життя, мрії та плани українців і про новий етап нашого життя, що розпочався 24 лютого під звуки вибухів, ППО та повітряної тривоги.

Про роботу над фільмом, березневі прогулянки порожнім Києвом, юність у нині окупованій Горлівці й те, чого навчила війна, ми розпитали Алана. «Коли почалося вторгнення, я на кілька тижнів виїхав з Києва, але не тому, що боявся ракет чи вибухів (боявся, звісно, але тоді ми всі "непуганные" були. – Прим.

авт. ). Але понад усе я боявся, що буде, як у Криму, – миттєва окупація, зміна влади. І я знав, що ані хвилини не зможу жити в атмосфері, яка хоч чимось нагадує росію… Втім, коли я побачив заяву президента, побачив ту відчайдушну силу, що показали всі українці, зрозумів: стоп, стояти, треба боротися».

Об этом же в других изданиях
fokus-vnimaniya.com
Умер главный редактор «Комсомольской правды» Владимир Сунгоркин fokus-vnimaniya.com /1 год назад
chert-poberi.ru
Какие бывают святочные гадания на суженого, которые показывают правду chert-poberi.ru /1 год назад
vogue.ua
Те, як королева Єлизавета ІІ підтримала українських біженців, зворушило весь світ vogue.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA