люди Шоу-бизнес Евровидение

Церемонія відкриття "Євробачення-2021": гурт Go_A вийшов у нарядах із переробного пластику

Сейчас читают: 787
hochu.ua

Уже завтра, 18 травня, в ефірах телеканалів СТБ і UΛ: Перший ми побачимо перший півфінал "Євробачення", у якому поШУМить представник України, переможці Національного відбору-2020 гурт Gо_А.

А поки що дивіться вихід коллективу на церемонії відкриття "Євробачення".Нагадаємо, у неділю, 16 травня, в Роттердамі пройшла церемонія відкриття пісенного конкурсу "Євробачення-2021" — його учасники пройшли бірюзовою килимовою доріжкою.

У церемонії відкриття не брали участь команди Румунії, Мальти, Польщі та Ісландії. У представників цих країн тест на коронавірус, який вони здали перед виходом на доріжку, виявився позитивним.Про те, як все пройшло для гурту Gо_А, розповіла солістка гурту Катя на своїй сторінці в Інстаграм.Нам пощастило сьогодні із погодою, світить сонечко.

Ми на березі річки прекрасної. У нас усе добре. Нам дуже "повезло": наша делегація була між представником Норвегії ТІХ та Сан-Маріно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA