люди брак

Марс у падінні: астропрогноз від експерта

Сейчас читают: 251
liza.ua

Ви прокинулися з браком сил і енергії? Нічого дивного. Вже другий день Марс, планета активних дій, знаходиться у падінні. Дізнайтеся, що чекати від впливу планети та як з цим боротися.Нині Марс знаходиться в знаці рак, тому люди починають поводитися емоційно та уникають роботи.

Таке положення планети буває раз на два роки. І протримається до 20 липня. У цей період для реалізації задуманого доводиться докладати значно більше зусиль.

Приміром, вам може не хотітися йти в спортзал, займатися бізнесом, тощо, але якщо ви докладете зусиль, то отримаєте дуже хороші результати і ще кращі після того, як цей період завершиться.Марс в знаці рак — це наче розпалене залізо, яке помістили у воду.

Воно вирує. Люди з положенням Марс в раці — буркотуни. Тому вам може хотітися побурчати. А ще такі люди зазвичай кажуть: «Ти зроби сам, а я подивлюся».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA