Правила сімейного бюджету від Олени Борисової та Тані Пренткович

Сейчас читают: 183
womo.ua

Сімейний бюджет — тема, до якої рано чи пізно приходить кожна пара. Хтось визначається з правилами його ведення ще до весілля, хтось — коли з’являються діти чи бізнес.

І найголовніше не те, який вид сімейного бюджету ви вибираєте, а те, щоб вам він допомагав розпоряджатися ефективно грошима і комфортно жити.

Лєна Борисова і Таня Пренткович розповіли WoMo, як будують відносини з грошима в своїх сім’ях, що говорять дітям про гроші, які лайфхаки використовують. Про ставлення до грошей Зазвичай ми формуємо ставлення до грошей з моделей, які бачимо у дитинстві, та нашого досвіду, протягом усього життя ми створюємо свої «фінансові сценарії».

Формуємо переконання про засоби, які надалі керують нашими економічними рішеннями, особистими і сімейними. «Я вважаю, що гроші не можуть бути метою, але для мене вони точно є мірилом і показником ефективності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA