“Мадонна з київського метро» Тетяна Блізняк: В умовах війни можливість годувати груддю – це скарб

Сейчас читают: 445
womo.ua

На початку повномасштабної війни з росією весь світ облетіло фото киянки Тетяни Блізняк, яка на підлозі столичного метро годувала немовля, донечку Марічку, грудьми.

Світлину зробив угорський фотограф, згодом українська ілюстраторка Марина Соломенникова намалювала за мотивами фотокартину, а молоду маму назвали “Мадонною з київського метро», образ якої нині прикрашає один з храмів Неаполя.

Про грудне вигодовування в умовах війни, про початок та завершення, складнощі та вади процесу поговорили з «київською мадонною» Тетяною до Всесвітнього тижня грудного вигодовування спільно з Центром грудного вигодовування.  Чи готувались якось “спеціально» до грудного вигодовування – книжки, проходили курси або, можливо, збирали поради рідних або досвід подруг?  Якось глобально не готувалась, подивилась декілька відео на ютубі, мало що з них зрозуміла, вирішила розбиратись по ходу.

В пологовому були консультанти з грудного вигодовування, які приходили в палату, все розповідали, відповідали на запитання, давали рекомендації, та свої контакти, якщо буде треба якась консультація.  Чи були якісь складнощі на початку процесу долучення до грудей?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA