Сша Мадонна здоров'я новини шоубізнес Сша

Мадонна потрапила в реанімацію: що відомо

Сейчас читают: 625
hochu.ua

64-річна американська співачка Мадонна опинилася в реанімації. Поп-артистку знайшли непритомною у власному будинку, після чого терміново госпіталізували через "серйозну бактеріальну інфекцію".

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Про стан артистки повідомив її менеджер Гай Осірі на своїй сторінці в Instagram. Хлопець розповів, що Мадонна перебуває у відділенні інтенсивної терапії вже кілька днів в одній із лікарень Нью-Йорка.

На щастя, її стан покращується, проте виконавиця продовжує перебувати під постійним наглядом лікарів. Читати також "Дві королеви:" Мадонна вразила мережу рідкісним фото своїх доньок (ФОТО) Її здоров'я поліпшується, але вона все ще під контролем лікарів.

Повне одужання очікується. Наразі ми змушені призупинити всі заходи, в яких бере участь Мадонна, зокрема й тур,- повідомив Гай Осірі.У зв'язку з різкими погіршеннями стану здоров'я Мадонни, її світовий тур, приурочений до 40-річчя музичної кар'єри, довелося перенести.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA