Христина Соловій Фото новини шоубізнес Христина Соловій

Внаслідок прильоту по Львову постраждала квартира Христини Соловій: що відомо

Сейчас читают: 481
hochu.ua

Відома 30-річна виконавиця Христина Соловій розповіла у себе в Instagram, що через ракетний удар росії по Львову постраждала її квартира.

Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також Все-таки разом? Христина Соловій і Сергій Жадан зробили важливу заяву (ВІДЕО) Стало відомо, що сьогодні у Львові внаслідок вибухової хвилі, спричиненої ракетним обстрілом, серйозно постраждало житло популярної української артистки Христини Соловій.

Виконавиця заявила, що тепер її квартира залишилася без вікон.З вибитими вікнами, але жива-здорова. Сподіваюся, ви теж, – написала Христина в інстаграм - сторіс.

Дякувати Богу, виконавиця не постраждала, хоч і під час обстрілу перебувала вдома. Вдячна співачка адресувала теплі слова ППО та ЗСУ, однак зазначила, що літні ночі у Львові більше не тихі.Зауважимо, сьогодні вночі російські війська здійснили чергову терористичну атаку по Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA