Stella Maccartney Нео Stella Maccartney

Наймодніші в’єтнамки цього літа

Сейчас читают: 321
vogue.ua

В’єтнамки – найпопулярніше взуття літнього сезону. І якщо раніше сандалі з перемичкою між пальцями носили лише на морських курортах, то нині в’єтнамки стали улюбленим елементом міського дрес-коду.

Цього сезону, крім практичних моделей на пласкому ходу, дизайнери показали елегантні в’єтнамки на підборах і гламурні варіанти на високих платформах.

Vogue. ua зазирнув у колекції брендів та зібрав наймодніші в’єтнамки цього літа. В’єтнамки вже не перший сезон поспіль з’являються в колекціях брендів, конкуруючи з босоніжками з тонкими ремінцями та слайдерами.

Особливо це взуття полюбили американські зірки, серед яких Емілі Ратаковські, Кім Кардаш’ян, Кендал Дженнер та Гейлі Бібер. Цього літа вибирайте спортивні в’єтнамки на високій платформі, що відсилає до 1970-х, з колекції Coperni, зручну модель з трикотажною перемичкою Stella McCartney або ортопедичні в’єтнамки SINOBI з дутими перемичками, які будуть вашою найкращою інвестицією в здоров’я та стиль.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA