Украина украшения Украина

Made in Ukraine: найстильніші патріотичні прикраси цього літа

Сейчас читают: 103
vogue.ua

Літо – найкраща пора, аби носити прикраси. Цього сезону на передній план виходять підвіски, каблучки, сережки, браслети і брошки з українською символікою: виконані у формі гілля червоної калини, "вишиті" національним орнаментом або оздоблені патріотичними написами.

Vogue. ua розповідає про найкращі з цих прикрас, які неодмінно захочеться додати до свого гардеробу. Цього року червона калина набула нового, ще символічнішого значення для кожного українця.

У перші дні війни український співак, фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк заспівав український гімн січових стрільців "Ой у лузі червона калина", що обʼєднав усю Україну та надихнув бренд Bevza на створення особливої моноприкраси, яка ідеально впишеться у будь-який образ.

Мінімалістичне кольє Guzema Jewelry також відсилає до цього колоритного українського символа. А стильні сережки з темно-синім камінням, натхнені колосом пшениці, можна знайти в колекції ювелірного дому SOVA. "Вишивані" прикраси з кольоровими орнаментами також займають високу сходинку у переліку найпопулярніших цього літа.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA