Панама Нео Панама

5 наймодніших головних уборів цього літа

Сейчас читают: 785
vogue.ua

Готуватися до літнього сезону потрібно правильно, щоб не отримати сонячного удару та випадково не обгоріти у спеку. Тому, в першу чергу пропонуємо перевірити запаси необхідних літніх аксесуарів, а саме головних уборів, які не менш важливі за сонцезахисні окуляри або крем для обличчя із захистом SPF 50.

Цього літа до списку must-have аксесуарів потрапили: солом'яні капелюхи, бейсболки з патріотичною символікою, панами, шовкові хустки та капелюхи у стилі моряків.

Vogue. ua зібрав найактуальніші головні убори цього літа. Незважаючи на те, що цього літа далеко не у всіх буде можливість поїхати на море, придбати солом'яний капелюх все ж таки варто.

Як мінімум, тому, що він захищає голову від палючого сонця і стильно виглядає у міських образах. У Ruslan Baginskiy ви знайдете капелюх із рафії, який можна носити з бавовняними сукнями або топами кроше.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA