Louis Vuitton Isabel Marant Emilia Wickstead місто Sander Нео тенденции весна-лето 2022 Chanel Louis Vuitton Isabel Marant Emilia Wickstead місто Sander

3 головні принти цього літа

Сейчас читают: 483
vogue.ua

Сезон весна-літо 2022 – креативна суміш яскравих трендів, що ваблять око. Цього літа дизайнери зробили ставку на принтовані моделі: різноколірні смуги, квітучі флористичні та яскраві картаті візерунки.

Vogue. ua зібрав найстильніші образи з головними принтами цього сезону. Цього сезону смужки знайшли своє місце в головних трендах літа поряд з торочками – тенденція для найсміливіших модниць.

Шукати такі варіанти варто в JW Anderson, які представили сексуальні мінісукні, Louis Vuitton, що поєднують асиметричну туніку з темно-синім денімом, або Jil Sander, які роблять ставку на яскравий смугастий total look.

Флористичні візерунки – завжди правильне рішення. Неймовірні сукні, що поєднуються з мідіпальтом, як в Emilia Wickstead, топ і джинси з низькою посадкою, як в Isabel Marant, або легка сукня з наївним принтом, як у KSENIASCHNAIDER, – вибір за вами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA