Україна місто Брюссель Ми з України Україна місто Брюссель

Зірки підтримують флешмоб #ЖовтаСтрічка

Сейчас читают: 158
vogue.ua

21 листопада, у День гідності та свободи, соціальними мережами шириться флешмоб #ЖовтаСтрічка на підтримку опору українців на тимчасово окупованих росією територіях.

Рух громадянського спротиву «Жовта стрічка» виник навесні 2022 року в Херсоні майже одразу після того, як місто захопили російські війська, і швидко поширився на інші окуповані території — від Бердянська до Енергодара, від Луганська до Нової Каховки, від Криму до Донеччини.

Флешмоб вже підтримало Представництво України при Європейському Союзі в Брюсселі. «У День гідності та свободи ми пов’язуємо жовту стрічку біля кварталу Європарламенту в центрі Брюсселя на підтримку незламних українців.

Україна переможе!» — говорить Всеволод Ченцов, представник України при Європейському Союзі. Також жовту стрічку сьогодні прикріпили собі на одяг працівники української дослідницької станції «Академік Вернадський» в Антарктиді. «У такий спосіб ми хочемо подякувати всім, хто на захоплених росією територіях чинить відчайдушний опір і показує, що це наша земля, це Україна!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA