Володимир Зеленський місто Вікторія Україна жінки Марш жінок війна в Україні Володимир Зеленський місто Вікторія Україна

Леніє Умерова та захисниці «Азовсталі» повернулись до України з російського полону

Сейчас читают: 380
womo.ua

Леніє Умерова, кримська татарка, яка незаконно перебувала в російському полоні з грудня 2022 року, повернулась до України разом з іншими полоненими.

Про це повідомив Володимир Зеленський. Фото: @dmytro_lubinetzs Президент подякував усій команді, яка працює над поверненням українців і додав: Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими повідомив, що вперше за тривалий час вдалося звільнити з полону українських жінок: їх серед звільнених 23.

Зокрема, це цивільні українки, яких росіяни затримали та незаконно позбавили волі ще до повномасштабного вторгнення. Фото: @dmytro_lubinetzs «Марш жінок», який співпрацює з Координаційним штабом, опублікував імена звільнених жінок: Аврамова Олена Лазарівна; Бірюк Віра Миколаївна; Бондаренко Ніна Ігорівна; Бондарчук Олена Олександрівна; Бугай Тетяна Миколаївна; Гольфінер Наталя Володимирівна; Майборода Владислава Володимирівна; Мірошнікова Тамара Арменовна; Міщенко Марина Олександрівна; Могітич Ірина Олександрівна; Павріанідіс Лілія Віталіївна; Придатченко Наталія Іванівна; Прутян Лілія Василівна; Руденко Лілія Муратівна; Текін Марина Олегівна; Ткаченко Вікторія Володимирівна; Умерова Леніє Резванівна; Федорук Олена Вікторівна; Ходаковська Лариса Дмитрівна; Чернуха Тетяна Іванівна; Чижевська Ірина Миколаївна; Шилик Єлизавета Миколаївна; Юрчак Марина Анатоліївна.

Фото: facebook.com/zelenskyy.official Також там зазначили, що досі у російському полоні перебувають приблизно 400 українських жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA