проза привітання свято вірші листівки

День захисників та захисниць України: привітання у віршах, прозі та листівках

Сейчас читают: 132
womo.ua

День захисників та захисниць України — важливе та значуще свято для кожного українця, адже винуватці цього свята творять історію та стоять на захисті нашої країни.

Вони ризикують життям та здоровям аби захистити нас від російської агресії та окупації. З нагоди Дня захисників та захисниць України пропонуємо вам добірку привітань у віршах та своїми словами, а також велику колекцію патріотичних листівок з Днем захисників та захисниць України. З Днем захисників та захисниць України: привітання в прозі  Дорогі захисники й захисниці України!

У цей святковий день прийміть нашу щиру подяку за вашу відвагу і самовідданість. Нехай ваша сила та мужність надихають нас усіх, а мир та благополуччя завжди панують у наших домівках.

Шановний захиснику! Ти — наш герой, і сьогодні я вшановую тебе. Дякую за твою службу, за твою відвагу. Нехай у твоєму серці завжди панує мир і гармонія, а життя дарує тільки щасливі миті. *** Вітаємо вас з Днем захисників і захисниць України!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA