порно Нео

Легалізація порно: В Україні заговорили про зміни до Кримінального кодексу

Сейчас читают: 903
womo.ua

Представники ряду громадських організацій повернулись до питання скасування кримінальної відповідальність за ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних матеріалів, бо відповідні статті Кримінального кодексу не відповідають статті 8 «Право на повагу до приватного і сімейного життя» Європейської Конвенції з прав людини та практиці ЄСПЛ.

У соціальних мережах здійнялась дискусія щодо загальної теми звернення. У чому суть ініціативи та що насправді означає легалізація порно, спробували розібратися у матеріалі?

Впродовж останніх п’яти років на сайті електронного представництва Президента України щодо даного кроку реєструвалось з десяток петицій.

Але в умовах мирного життя вони не набирали необхідної кількості голосів. 4 липня 2022 року, на п’ятому місяці війни, петиція «Про легалізацію еротики та порно на території України» за лічені тижні набирає необхідну підтримку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA