Росія Нео Росія

Чи є шанс відшкодувати збиткі, завдані рф в Україні. Відповідає адвокат Тетяна Козаченко

Сейчас читают: 289
womo.ua

Арт-обстріли, релокація, багатогодинний блекаут, криза неплатежів, еміграція фахівців, руйнація нерухомості, втрати рухомого складу… Щодня бізнес зазнає втрат – матеріальних і нематеріальних.

Які можливості надає закон, аби примусити агресора сплатити за все? Відповіді знає адвокат Тетяна Козаченко. Кожен повинен вчинити дії на підтвердження спричиненої шкоди  Як правильно зафіксувати та зібрати докази що було пошкоджене майно компанії? Зазвичай, бізнесмени і підприємці мають юристів, адвокатів, які допомагають їм вести бізнес, тому що без надання правової допомоги дуже важко здійснювати ряд процедур в будь-якій країні.

Але перед цим бізнес, який потрапив під удари і зазнав шкоду, може звернутися до органів місцевої влади з метою фіксації збитків.

Нагадаю, втрати можуть носити як нематеріальний, так і нематеріальний характер. Матеріальні збитки може приїхати та зафіксувати комісія з місцевих органів влади.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA