нейл-арт нейл-дизайн манікюр квіти нігті літо

Квітки на швидку руку: обирайте найгарніший манікюр у літньому стилі (ФОТО)

Сейчас читают: 367
hochu.ua

Часто панянки не мають часу, аби довше побути у нейл-майстра і зачекати, поки він намалює гарний дизайн. У поміч — корисні поради швидкого манікюру, який стане в нагоді.

Раніше ми писали про модний стиль нігтів у крихти, а тепер розкажемо, які квіткові дизайни виглядають стильно, і робляться швидко.Технології прогресували настільки, що будь-якої складності квітки можна зобразити га слайдерах або наклейках для манікюру.

У результаті, на нігтиках будуть об'ємні, гарні рослини, які матимуть чимало відтінків.Не менш якісним є контурні квіти. Тонкі , вишукані лінії, які імітують рослини, можна зробити за допомогою стемпінгу.

Він поєднується і з наклейками, і з пателлю, і з акварельними краплями. Головне — вдало обрати дизайн і кольори. Читати також Ультрамодний манікюр на літо 2023: як виглядає багатошаровий френч із декором (ФОТО) @mari_mari_nailart@nazirova_anna@alina_protsyuk@alina_protsyuk@moroziuk_school_rivne@vitalina_nails_art@mari_mari_nailart@mari_mari_nailart@mari_mari_nailart@mari_mari_nailart@mari_mari_nailart@mari_mari_nailartВ моді — матові нігті зі зображенням квітів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA