нейл-арт нейл-дизайн манікюр нігті

Помаранчевий серпень: ідеї стильного манікюру в гарячих відтінках (ФОТО)

Сейчас читают: 459
hochu.ua

Попри те, що літо завершується, модницям все одно хочеться мати яскравий і стильний манікюр. Майстри представили дизайни нігтів у жовтогарячих та помаранчевих відтінках.

Раніше ми писали про королівські нігті, а тепер розкажемо про наймодніший манікюр на серпень 2023 року. У тренді серпня 2023 року помаранчевий колір.

Можна виконати однотонне класичне покриття, а можна чергувати його із френчем, який матиме кольорові кінчики. Читати також “Манікюр дня світу”: ТОП-20 дизайнів, які вибороли першість у Міжнародному конкурсі (ФОТО) @yuliya_frolova_nails@moruz.dana@nails_fanclub@project_paznokcie@nailsnlovelyТакож у моді серпневі квіти та рослини.

Оздобте свої нігті соняшниками чи колоссям. Читати також Квітки на швидку руку: обирайте найгарніший манікюр у літньому стилі (ФОТО) @vitalina_nails_art@vitalina_nails_artДоречними залишаються блискітки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA