Россия Украина місто Луцьк Война Россия напала на Украину война России с Украиной Россия Украина місто Луцьк

Куди евакуюватися, якщо у вас є складні хвороби та залежності від медикаментів

Сейчас читают: 143
womo.ua

Наразі особливим питанням є евакуація з територій України людей, які мають специфічні хвороби. Оскільки логістика медикаментів, робочий графік аптек та можливість придбати лікарські засоби можуть бути обмежені, то в цьому матеріалі від ГО «Епіпросвіта» та БО «Пацієнти України» зібрані всі деталічим дістатися до кордону, де та в яких містах можна зупинитися в Україні під час переміщення до кордонів (адреси та телефони) тау якій країні вас готові прийняти з вашим діагнозом.

Пасажирський перевізник «Луцьк Експрес» безкоштовно перевозить людей. Рейси здійснюють до кордону з Польщею такими маршрутами, як Луцьк-Устилуг, Луцьк-Угринов та Луцьк-Ягодин.

Відправлення автобусів з АС-1 до Луцька (вул. Конякіна, 39). Отримати інформацію про відправлення автобусів можна за номером: +380509401616 та +380681396058.

При пересуванні Україною у бік кордонів з Польщею, Румунією, Словаччиною та Угорщиною можна зупинитися у таких містах: ХМЕЛЬНИК Де: Координаційна група міської ради Хмільник, Вінницька обл.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA