Олена Зеленська люди Нео Олена Зеленська

Що робити, якщо бачиш підозрілі предмети на вулиці

Сейчас читают: 106
vogue.ua

Якщо у мирний час ми бачимо на вулиці іграшку чи забуту кимось сумку, то скоріше за все майже не звернемо на неї уваги. Але у воєнний час така річ может бути небезпечною – про неї треба негайно повідомити екстрені служби.

Що робити, якщо бачиш на вулиці підозрілі предмети, та за якими ознаками можна визначити належність предмета до вибухівків, – розповіла у своєму інформаційному телеграм-каналі перша леді Олена Зеленська.

Під час війни окупанти можуть використовувтаи будь-які засоби, щоб зашкодити мирному населенню. Так, зокрема, вони вдаються до маскування вибухівки під побутові предмети – дитячі іграшки, сумки чи портфели, пакунки.

Вони з'являються у місцях скупчення великої кількості людей. Тож треба бути пильними!Ознаки, за якими можна зрозуміти, що предмет може бути вибухівкою:- якщо пакунок, валіза чи сумка перебуває у місцях великого скупчення людей без нагляду;- зовнішньо схожий на боєприпаси;- містять в собі розтяжки, дроти, скотч, провода;- до них підключені джерела живлення (батарейки, акумулятори) та таймерівОсобливо пильними потрібно бути, якщо ви бачите предмет, схожий на вибухові пристрої.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA