кіно кінопрокат постер сюжет трейлер фільму кадри

Фільм «Усміхайся 2» скоро вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 732
womo.ua

В український прокат цієї осені виходить фільм режисера Паркера Фінна «Усміхайся 2» (Smile 2). Це друга частина успішного трилера 2022 року «Усміхайся» Опубліковано офіційний український трейлер моторошного хорору «Усміхайся 2», а також постер та кадри знімання.

Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 17 жовтня 2024 року. Читайте також: Що дивитись на Netflix у червні 2024 року: 65 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що фільм «Усміхайся 2»?

Сюжет коротко Продовження успішного трилера на великих екранах! Світова поп-сенсація Скай Райлі планує вирушити у світове турне, проте дівчина починає переживати моторошні та незрозумілі події.

Приголомшена наростанням жахів і тиском слави, Скай змушена зіткнутися зі своїм темним минулим, щоб відновити стабільність, перш ніж все вийде з-під контролю. «Усміхайся 2» — офіційний український трейлер Факти про фільм «Усміхайся 2» 2024 року  «Усміхайся» — американський фільм жахів 2022 року, повнометражний дебют режисера Паркера Фінна, в основу якого лягла його короткометражка 2020 року «Лора не спала».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA