позитив фотошоп блогер

Очікування vs реальність: 10 випадків, коли інстаграмні місця виявилися не такими (ФОТО)

Сейчас читают: 650
hochu.ua

Портал Bored Panda навіть поспілкувався з доктором філософії Сарой М. Койн. За її словами, ми повинні пам'ятати про прості звички серфінгу та інформаційну гігієну, щоб не стати жертвами такого "обману".

Койн наголосила, що ми не повинні допустити повного впливу інфлюенсерів на наше життя. Читати також Фото смішних тортів з обличчями знаменитостей, які вийшли не дуже Фотографії популярних чи зовсім невідомих місць в різних країнах світу виглядатимуть привабливіше, а значить і наберуть більше лайків, якщо їх трохи прикрасити.

Так роблять практично всі блогери: додають контрастність, тіні, збільшують насиченість кольорів. Але іноді коригування переходить кордони і блогери починають додавати яскраві неіснуючі дерева, видаляють натовпи туристів, прикрашають фотографії дуже яскравими кольорами і таким чином вводять в оману своїх підписників.

Читати також 20 наймиліших фото котиків на честь Cat Lady Day Раніше ми розповідали про те, що можна подивитися недалеко від Ліверпуля.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA