Нео

"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 13 випуск від 13.05.2023

Сейчас читают: 364
hochu.ua

Наближаються вихідні, а з ними й новий 13-й випуск улюбленого кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4". Вже цієї суботи, 13 травня, найкращі кулінари країни знову боротимуться, робитимуть помилки та створюватимуть шедеври.

Де подивитися 13 епізод популярного реаліті та які випробування чекають на учасників цього разу? Розповідаємо на HOCHU.ua! Читати також Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 13 та 14 травня Перший конкурс тижня на проєкті "МастерШеф.

Професіонали-4" розпочнеться несподівано, адже зустрічатимуть кулінарів не судді проєкту, а найкраща подруга українських глядачів — ведуча проєктів "Неймовірна правда про зірок", "Позивний Надія" та "Ранок у Великому Місті" на каналі СТБ — Надія Матвєєва.

А от судді приєднаються до неї пізніше, щоб озвучити умови конкурсу.Під час війни бюджет кожної української родини значно зменшився та, звісно, постраждали ресторани.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA