Нео МайстерШеф

"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 14 випуск від 20.05.2023

Сейчас читают: 607
hochu.ua

Наближаються вихідні, а з ними й новий 14-й випуск улюбленого кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4". Вже цієї суботи, 20 травня, найкращі кулінари країни знову боротимуться, робитимуть помилки та створюватимуть шедеври.

Де подивитися 14 епізод популярного реаліті та які випробування чекають на учасників цього разу? Розповідаємо на HOCHU.ua!Вже цієї суботи, 20 травня, судді підготують для учасників весь асортимент кулінарної "жесті", адже наближається фінал і кухарі мають довести, що вони гідні увійти до топ-8 найкращих кухарів України.

Читати також Чорний фартух не обіцяє нічого хорошого: хто пішов з МастерШеф Професіонали-4 у 13 випуску? Через війну вся планета усвідомила, що без українських продуктів світ опиниться на межі голоду.

Але є справжні герої, які запобігають цій катастрофі. Це українські фермери! З початку повномасштабного вторгнення в Україну українські фермери приєдналися до нашої всеукраїнської спільної боротьби з російською агресією.У кулінарному шоу "МастерШеф.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA