Елизавета Вторая місто Лондон Королевская семья Нео Елизавета Вторая місто Лондон

Королівська родина попрощалася з Єлизаветою II

Сейчас читают: 905
vogue.ua

Покидаючи Букінгемський палац в останній раз, королеву Єлизавету II супроводжувала велика королівська процесія, яка везла її труну на лафеті повз визначні пам’ятки Лондона до історичної зали Вестмінстерського палацу, де її тіло лежатиме до похорону наступного тижня.

Ввечері, 13 вересня, рідні королеви Єлизавети II мали останню можливість віддати їй шану на самоті в Букінгемському палаці перед тим, як 14 вересня розпочався офіційний етап перенесення труни королеви в Вестмінстерський палац.

Втрачати рідну людину, коли за тобою спостерігає весь світ, безсумнівно, важкий тягар для близьких королеви. Від Чарльза III, який не мав жодної вільної години у своєму насиченому графіку, до принцеси Анни, яка супроводжувала мати в її останній подорожі з Шотландії до Букінгемського палацу. «Для мене було честю і привілеєм супроводжувати її в останній подорожі й бути свідком любові та поваги, виявленої багатьма людьми під час цих подорожей», — сказала Анна.

14 вересня новий король Великобританії йшов за труною разом зі своїми братами й сестрами. У ході їх супроводжували принци Вільям і Гаррі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA