Украина психолог Любовь Украина Украина

Комунікація, недовіра, виховання дітей: з якими проблемами пари в Україні найчастіше звертаються до психологів

Сейчас читают: 274
womo.ua

День закоханих не лише про те, як круто бути у стосунках та проводити час один з одним. Він ще і про те, як довго двом людям вдається зберігати кохання та не розходитися.

Адже не завжди у стосунках світить сонечко та все легко — стосунки будують дві абсолютно різні людини, тож повністю непорозумінь не уникнути.

Головне — навчитися їх вирішувати. Саме із цим пари часто приходять до психологів та психотерапевтів. Ми поспілкувалися із психотерапевтками та психологинями, які назвали топ-5 проблем із якими пари звертаються до них, та надали поради, як ці проблеми вирішувати.

І головне — як зрозуміти, що варто залишити ці стосунки, замість того, щоб вирішувати проблеми. Конфлікти, завищені очікування та вимоги, різні погляди на виховання: психологиня Антоніна Оксанич про проблеми у парі Антоніна Оксанич Сімейна психологиня та сексологиня Антоніна Оксанич розповідає, що до неї звертаються пари через: Пересиченність конфліктами, коли пара весь час свариться через серйозні питання чи через дрібниці, та не вміють домовлятися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA