New York Італія люди Нео StandWithUkraine New York Італія

#STANDWITHUKRAINE: обкладинки, присвячені Україні

Сейчас читают: 663
vogue.ua

Триває протистояння України у війні з російськими загарбниками. Світ долучається до інформаційної боротьби, а світові видання виходять з обкладинками, присвяченими нашій країні, та віроломному нападу на неї.

Журнал Time розмістив на обкладинці український прапор та цитату Володимира Зеленського з його промови по відеозв'язку в Європарламенті на шостий день війни: "Життя переможе смерть, а світ – темряву".

Підводка до матеріалу звучить так: "Як Володимир Зеленський захищає Україну та об'єднує світ". "На наших очах він (Володимир Зеленський – ред. ) став втіленням боротьби, яку більшість західних державних діячів давно забули, як вести, боротьби, яка потрібна, щоб іноді тиранія не вбила демократію.

Зеленський не лише згуртував своїх людей для захисту нації, надихаючи їх кидати коктейлі Молотова у російську військову техніку і стояти на шляху танків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA