Marie Claire Marie Claire

Медіаконгломерат Hearst Corporation, до складу якого входить бренд Cosmopolitan, виділив 300 тисяч доларів на підтримку українців

Сейчас читают: 436
cosmo.com.ua

Американський медіаконгломерат Hearst Corporation, до складу якого входить бренд Cosmopolitan, виділив 300 тисяч доларів на підтримку українців.  «Щоб зробити свій внесок у допомогу з жахливою кризою в Україні та навколо неї, Hearst пожертвував 300 тисяч доларів рівними частинами трьом видатним організаціям, з якими ми маємо довгу історію: Міжнародному комітету Червоного Хреста, Міжнародному комітету порятунку та міжнародній неурядовій організації Save the Children.

Крім того, ви можете зробити свій внесок в організації, які допомагають Україні, через Hearst Gives Back і Fitch Community, і компанія зрівняє ваші пожертви», — заявив президент і генеральний директор Hearst Стівен Шварц.

Hearst Corporation також належать такі журнали як Esquire, Harper`s Bazaar, Marie Claire, Seventeen, Country Living, O, The Oprah Magazine та багато інших.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA