Нео

Де знайти ліки по всій Україні

Сейчас читают: 506
cosmo.com.ua

Якщо ти, твої близькі чи знайомі не можуть придбати потрібні ліки через те, що всі найближчі аптеки зачинені, зберігай собі та передавай іншим табличку від Liki24.com з усіма працюючими аптеками по Україні. Таблиця постійно оновлюється.

Її можна знайти за посиланням. Окрім цього, контакт-центр МОЗ 0 800 60 20 19 приймає дзвінки та запити щодо критичних потреб: ▪️ від медичних закладів — у лікарських засобах, виробах медичного призначення, у кисні, бронежилетах для екстреної допомоги чи інших потребах для термінового реагування; ▪️від громадян — щодо проблемних питань із забезпеченням інсулінами чи іншими лікарськими засобами в аптечних закладах.

Оператори зафіксують звернення та передадуть його для оперативного вирішення. Для тих, хто потребує специфічних, не легалізованих препаратів, які будуть просити як гуманітарну допомогу у виробників, є анкета.

Заповни її за потреби або передай тим, кому вона потрібна: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXEBLC-AP0J4B2VbR4nNtyuUrltykUrvcHi8gtY7FVCiZlAA/viewform

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA