До Дня Києв місто Київ До Дня Києв місто Київ

Портрет нації: як вдягалися кияни 100 років тому

Сейчас читают: 257
vogue.ua

До Дня Києва, за підтримки Музею Історії міста Києва, публікуємо серію світлин киян, які датуються сотнею, а подекуди – й більше років тому.

Це може слугувати своєрідним стрітстайлом сторічної давнини. До речі, Музей Історії міста Києва відновлює свою роботу саме в День Києва.

Цікаво спостерігати, як відрізнялися сільська та міська мода: у містянок підкреслено талію та груди; селянки носять одяг, який би ми сьогодні назвали "oversize": просторий, комфортний і зручний, при цьому яскраво оздоблений.

Ну, тобто наскільки ми можемо робити висновки про яскравість за чорно-білими світлинами. Дякуємо за допомогу в створенні матеріалу Ользі Друг — історикині, письменниці, авторці книг «Вулицями Старого Києва», «Від війта — до мера», «Особняки Києва» (у співавторстві), яка очолює відділ «Київ другої половини 17 ст. — лютий 1917 р. » Музею історії міста Києва..

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA