місто Київ украинские дизайнеры BEVZA StandWithUkraine місто Київ

Бренд BEVZA випустив колекцію прикрас до Дня Києва

Сейчас читают: 241
vogue.ua

Цього року Києву виповнюється 1540 років, на честь чого український бренд BEVZA випустив лімітовану колекцію знакових прикрас.

До колекції аксесуарів увійшов кулон у формі листя каштана. Він виконаний з латуні в позолоті, емаль нанесена у двох варіантах, відповідних традиційним сортам каштанів в Києві. «Наша столиця завжди славилася каштанами, тому ми вибрали цей символ, надихаючись ретро супрематичними візуальними посиланнями», — коментують в BEVZA.

Ззаду кулона також вигравіюваний пам’ятний надпис — «Київ 1540». Друга знакова опція колекції — присвята київському метрополітену, який став місцем порятунку та прихистком для багатьох киян від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Жетони метро, які повністю вивели з обігу у 2020 році та замінили на пластикові картки, точно залишаться в пам’яті тих, хто користувався столичним метрополітеном.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA