місто Київ КМДА місто Київ

Кияни можуть вплинути на оновлення міста

Сейчас читают: 343
womo.ua

Усі мешканці столиці можуть взяти участь у розробці стратегії розвитку міста до 2027 року. Про повідомили в КМДА. Майбутній документ врахує нові пріоритети розвитку Києва та конкретні цілі й завдання з їх досягнення.

Пропозиції можуть торкатися найрізноманітніших напрямків, але пріоритетні питання – це конкурентоспроможність столичної економіки, насамперед промисловість та розвиток підприємництва, ринок праці та залучення інвестицій. Читайте також: В Києві стартував фестиваль ліхтарів «Lights&Dreams» Не менш актуальним залишаються питання комфортного життя мешканців Києва: розвиток житлово-комунального господарства транспорт та міська мобільність соціальна підтримка та допомога охорона здоров’я організація публічного простору надання адміністративних послуг безпека та цивільний захист.

Також у департаменті економіки та інвестицій очікують пропозиції у сферах збереження історичної самобутності та розвитку культури Києва. Читайте також: У Києві з’явиться молодіжний центр вуличних скульптур Пропозиції можна надіслати на електронну адресу Департаменту економіки та інвестицій КМДА до 1 лютого 2024 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA