Кино фильм мюзикл Warner Bros

Кінозал WoMo. «На висотах Нью-Йорка»

Сейчас читают: 127
womo.ua

Надя Куприненко, киновед, обозреватель WoMo Початково In the Heights — це бродвейський мюзикл Лін-Мануеля Міранди за лібретто К’яри Алегрії Худес.

Його прем’єра відбулася у 2008 році, хоча сам Міранда створив його ще другому курсі коледжу. За свою роботу над «Висотами» Лін-Мануель Міранда отримав премію «Тоні» за найкращу оригінальну музику, акторський склад шоу отримав премію «Греммі» за найкращий альбом музичного театру, а шоу — премію «Тоні» за найкращий мюзикл.

А самого Міранду було номіновано на премію «Тоні» за найкращу чоловічу роль у мюзиклі, за головну роль. І, звичайно, мюзикл завоював успіх у глядача.

У 2008 ж році, Universal Pictures отримала права на екранізацію мюзиклу, але зрештою скасувала домовленості. Через 8 років за фільм взялася компанія Гарві Вайнштейна, але через скандал про харасмент автори відмовилися від співпраці з нею і вже у 2018 році права на твір повернулися до Лін-Мануеля Міранди і К’яри Алергії Худес і тоді ж їх викупила студія Warner Bros., за $50 млн.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA