Сша трейлер фантастика фільми кіно штучний інтелект найкращі фільми Сша

Хоче поневолити або знищити людство: найкращі фільми про небезпечний штучний інтелект

Сейчас читают: 160
womo.ua

Сьогодні всі бояться того, до чого приведе розвиток штучного інтелекту (ШІ), адже штучний інтелект зараз широко поширений у Голлівуді, будь то Пол Маккартні, який використовує ШІ, щоб працювати з вокалом Джона Леннона в майбутній пісні Beatles, або Marvel, які використовують ШІ, щоб допомогти своїм аніматорам створити перші титри для Secret Invasion.

Проте є інша сторона медалі. Джеймс Кемерон, режисер фільмів «Термінатор», «Чужий» і «Аватар» вважає, що світ вже може бути захоплений штучним інтелектом, але люди цього можуть просто не знати, бо технологія контролюватиме інформацію. Читайте також: Як мотивувати себе?

ТОП-10 надихаючих фільмів, які варто подивитися всією сім’єю: трейлери Також слід зазначити, що з травня 2023 року в Голлівуді тривають масштабні страйки.

Гільдія сценаристів США оголосила протест з вимогами покращити умови праці та регламентувати доступ штучного інтелекту до наробітку сценаристів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA