Україна Україна

Ольга Стефанішина: Україна виконала 72% зобов’язань, передбачених Угодою про асоціацію з ЄС

Сейчас читают: 608
womo.ua

Україна виконала вже понад 72% зобов’язань, передбачених Угодою про асоціацію з Європейським Союзом. Про це заявила Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина.

Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина звернула увагу на обсяг роботи, який був виконаний усіма гілками української влади після отримання державою статусу країни-кандидата на членство в ЄС. «В умовах повномасштабної війни російської федерації проти України ми продовжували процес адаптації українського законодавства до європейського.

Маємо зростання прогресу з імплементації Угоди про асоціацію на рівні 9% порівняно з показником 2021 року», – підкреслила Ольга Стефанішина.

За словами віцепрем’єр-міністерка, лідером із виконання зобов’язань за Угодою про асоціацію стала сфера інтелектуальної власності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA