Украина жертва Украина

Канадська диригентка візьме участь у концерті-реквіємі Львівської національної опери до річниці початку війни

Сейчас читают: 144
womo.ua

Львівська національна опера до річниці російського повномасштабного вторгнення до України виконає концерт-реквієм «Пам’яті Нескорених», щоби вшанувати полеглих українських військових та інших жертв війни.

Солісти, хор та оркестр опери виконають одну з найдраматичніших композицій світової класики, сповнену лірики, болю та віри, «Реквієм» Джузеппе Верді та твір української композиторки Вікторії Польової «Буча.

Lacrimosa», створений на знак пам’яті про загиблих від рук російських окупантів у Бучі. За диригентським пультом виступить всесвітньо відома канадська диригентка українського походження Кері-Лінн Вілсон, яка активну підтримує Україну від початку повномасштабної війни.

Концерт-реквієм відбудеться у Львівській національній опері 22 лютого, а 24 лютого прозвучить у записі на «Радіо Культура». Кері-Лінн Вілсон дебютувала в оркестрі Національного центру мистецтв Канади у 23 роки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA